Offero

Publikované dňa: 2022-10-09

Hľadáte šaty pre moletky? Trendy kúsky nájdete aj na online bazári!

Uplynulých pár desaťročí uvalilo ženám do hláv mnoho komplexov a stereotypov v ponímaní štandardov krásy. Často sme počúvali výroky v zmysle, že ženy s krivkami by nemali nosiť legíny a leopardiu potlač. Zabudnite na to! Nech už máte veľkosť oblečenia veľkosti “S” alebo “XL”, noste oblečenie, ktoré sa vám páči, a sebavedomo.

Offero
Autor: Offero

Zhodnoťte, čo doma máte

Taktiež už dávno neplatí, že šaty pre moletky by mali byť veľké, neforemné a najlepšie čiernej farby. Práve takéto oblečenie, ktoré nelichotí vašej postave strihom, farbou alebo materiálom, by ste mali vyradiť zo svojho šatníka a posunúť ďalej.

Ak pri tom ešte chcete zarobiť, a dať oblečeniu druhú šancu, môžete využiť online bazár Offero. V kategórii “Móda” jednoducho zverejníte inzerát. Nezabudnite na správny popis oblečenia a peknú fotku.

Trendy šaty pre moletky

Nájsť štýlové šaty pre moletku a vytvoriť trendy outfit nie je problém, či už siahnete po nových kúskoch alebo tých z druhej ruky. Práve košeľové šaty zažívajú svoj boom. Dokonalo formujú postavu. Počas letných mesiacov môžete vyskúšať ich verziu bez rukávov.

Pokiaľ ide o farby a vzory, šaty pre moletky zvoľte najmä v neutrálnych farbách ako je béžová, hnedá, kaki, horčicová, ako aj tlmená paleta zelenej, modrej, vínovej. Ak nie ste milovníčkami šiat, ale skôr preferujete sukne, stavte na dlhé midi sukne tesne pod kolená alebo do polovice lýtok - čo je ideálna dĺžka pre dámy. 

Dobrý outfit sa nezaobíde bez dobrej spodnej bielizne

Spodná bielizeň je niečo, čo môže zachrániť alebo zničiť váš outfit. Venujte dostatok času výberu spodnej bielizne. Rovnaké rady odporúčame aplikovať aj pri výbere plaviek. Dobrá podprsenka pevne prilieha k telu, no nestláča ho. Nohavičky by sa mali stať druhou kožou. Nezabudnite mať v zálohe aj tie, ktoré tvarujú postavu. 

Šaty pre moletky a typológia farieb

Pri výbere oblečenia sa často podceňuje farba. Zvyčajne sa výber obmedzuje na presvedčenie, že čierna zoštíhľuje a vďaka bielej vyzeráte tučne. Ale vplyv farby oblečenia na postavu je oveľa všestrannejší: správny odtieň oblečenia môže zdôrazniť prednosti, a zlý zdôrazniť všetky nedostatky.

Tipy na farby

  • Trendy modrá je jedným z najlepších odtieňov pre moletky. Je stredne chladná, nie je ponurá a ešte aj opticky zoštíhľuje.
  • Tmavozelená vyzerá šik bez ohľadu na vek.
  • Studené odtiene sú okom vnímané ako vzdialenejšie a plytšie. Toto pravidlo platí aj pre bielu.
  • Svetlé farby. Áno, plus size dievčatá môžu nosiť svetlé veci. Pamätajte však, že svetlé farby priťahujú pozornosť. Preto svetlé oblečenie noste v časti tela, ktorú chcete ukázať. Môže to byť krásna hruď, kľúčne kosti a ramená alebo pás. Identifikujte hlavné prednosti, a zdôraznite ich oblečením v jasných farbách.

Nech sa už rozhodnete pre akékoľvek šaty pre moletky, noste svoje oblečenie s dôverou, a samozrejme nezabudnite aj na správne držanie tela :).

offero.sk-blog-saty-pre-moletky-kkupa-predaj-2.png

Zdroj obrázku: https://unsplash.com

Na online bazári predáte všetko. Aj šaty pre moletky

Je pre vás ťažké vzdať sa starých šiat, ktoré ste už vyše roka nemali oblečené? Alebo je vám veľký váš obľúbený ružový sveter? Je čas zobrať váš mobil, všetko nafotiť, a posunúť ďalej. Nielenže urobíte radosť niekomu inému, ale ešte si aj zarobíte!

Predaj oblečenia z druhej ruky nebol nikdy jednoduchší 

Vďaka online bazárom akým je aj Offero, môžete predať jednoducho čokoľvek, aj šaty pre moletky alebo dizajnérsku bundu. Z pohodlia vášho domova si vytvoríte inzeráty, a ak si vyberiete možnosť služby Offero kuriér, váš inzerovaný tovar budete môcť novému majiteľovi poslať priamo domov.

Navyše, ak sa snažíte upratať svoj šatník, predaj oblečenia a doplnkov, ktoré ste nemali na sebe viac ako rok, je dobrou voľbou nielen pre vašu peňaženku, ale aj pre našu planétu.

Tipy, ako pripraviť príťažlivý inzerát

Fotky predávajú. Platí to aj pri predaji šiat z druhej ruky. Nezabudnite pridať správny popisok ako konfekčná veľkosť, zloženie materiálov a stav. Prinášame vám aj pár tipov, ako to zvládnuť hravo:

  • Pri fotení sa uistite, že je váš obraz jasný, nefotíte do svetla alebo v príliš tmavej izbe.
  • Oblečenie či doplnky nefoťte na pozadí, na ktorom by splývali.
  • Nafoťte oblečenie zo všetkých uhlov – a buďte mimoriadne konkrétni, pokiaľ ide o podrobnosti o rozmeroch a stave oblečenia.

Tiež je dobré správne načasovanie predaja. Napríklad ťažko predáte letné šaty pre moletky, ak sa blížia treskúce mrazy. 

Majte reálne očakávania

Predaj oblečenia online sa môže oplatiť, ale nečakajte, že každá jedna položka bude zisková. Oblečenie, ktoré je vo vynikajúcom stave, a je žiadané, prinesie najlepšie výsledky. Avšak cenu musíte prispôsobiť aktuálnej cene nového oblečenia. Myslite na to, že peniaze, ktoré dostanete za položku ako sú napríklad šaty pre moletky, sa môžu značne líšiť. Napríklad luxusné značkové oblečenie môže priniesť stovky, možno tisíce eur, pričom bežné desiatky. 

Pri predaji majte na pamäti, že aj keď nezbohatnete na predaji vašich nepotrebných šiat milióny, stojí za to dať svojmu oblečeniu nový domov, namiesto toho, aby ste ho poslali do 11 miliónov ton textilného odpadu, ktorý každý rok končí na skládkach.