Offero

Publikované dňa: 2023-01-26

Handmade valentínske darčeky pre dámy

Rozmýšľate, čo kúpiť vašej nežnej polovičke na deň zaľúbených? Môže sa nechať strhnúť náporom reklamy alebo sa rozhodnúť pre niečo originálnejšie. Čo tak darovať handmade výrobok alebo dokonca niečo, čo vyrobíte sami? Inšpirujte sa našimi tipmi!

Udržateľné valentínske darčeky

Domáce a handmade darčeky na Valentína sú perfektným spôsobom, ako prejaviť lásku milovaným osobám, ktoré pre vás veľa znamenajú. Je to aj spôsob ako myslieť ekologicky a udržateľne. Určite je jednoduchšie prísť do obchodu a kúpiť darček z regálu. Ale čo tak vniesť do valentínskeho darčeka originalitu, príbeh a myšlienku? 

Práve takými sú darčeky, ktoré vyrobíte sami doma alebo ich pre vás niekto vyrobí. Najlepšie je, ak viete použiť staré nepotrebné veci, ktorým dáte druhú šancu. Nezabudnite na udržateľnosť aj pri balení darčeka. Namiesto jednorazového okrasného papiera alebo celofánu na balenie použite darčekovú tašku alebo dokonca látku.

offero.sk-handmade valentinske darceky pre zeny5 23.42.04.png

Vedeli ste, že… 

Existuje japonská metóda balenia darčekov do látky? Furoshiki je tradičná japonská baliaca látka štvorcového tvaru, ktorá je šetrná k životnému prostrediu. Používa sa väčšinou na balenie darčekov, ale aj  prenášanie vecí či len ako dekorácia.

Handmade darčeky 

Jedinečný darček poteší, pretože aj vďaka nemu môžeme vyjadriť, ako je pre nás milovaný človek špeciálny. Pre dámy, manželky, mamičky môžete vybrať hneď niekoľko ručne vyrobených darčekov.

offero.sk-handmade valentinske darceky pre zeny3.png

Bižutéria 

V ponuke na Offero.sk nájdete naozaj krásne kúsky ručne vyrobených náušníc, náramkov i náhrdelníkov. Na výber máte mnoho jedinečných kúskov. Čo tak vybrať prepracované náušnice z goráliek alebo elegantné šperky so zaliatymi kvetinami epoxidovou živicou?

offero.sk-handmade valentinske darceky pre zeny5.png

Ručne vyrobené mydlá a sviečky 

Miluje vaša polovička voňavý kúpeľ alebo atmosféru sviečok? Pozrite si na online bazári Offero kategóriu, “Handmade”, kde nájdete široký výber prírodných mydiel i sviečok. Stačí si len vybrať.

offero.sk-handmade valentinske darceky pre zeny6.png

Kvetinové dekorácie, srdiečka i macíky 

Chcete, aby valentínsky darček vydržal viac ako bežná kytica kvetov? Vyberte si jedinečnú kvetinovú dekoráciu ako je macík z ruží či kvetinové srdiečko. Počas celého roka.

4.png

Puffy deka

Máte dámsku polovičku, ktorej je neustále zima? Potešte ju na Valentína a kúpte je originálnu puffy deku! Prečítať si o nej môžete v našom blogu alebo si jednu rovno môžete zaobstarať na Offero.sk v kategórii “Handmade.

offero.sk-handmade valentinske darceky pre zeny1.png

Sladké dobroty

Ste v kuchyni ako doma? Potom máme pre vás ďalší tip, ako potešiť ženskú dušu a dokonca aj žalúdok. Pripravte vašej milovanej polovičke či mamičke niečo sladké. Ak si netrúfate na valentínske raňajky do postele v podobe sladkých francúzskych toastov, môžete pripraviť aj jahodové srdiečka v čokoládovej poleve. To zvládne hádam každý z nás.

offero.sk-handmade valentinske darceky pre zeny7.png

Zo starého nové

Domáci kutilovia a zruční majstri sa môžu pustiť aj do výroby darčeka na deň zamilovaných. Na internete nájdete mnoho inšpirácií ako vyrobiť zo starých plechoviek lampáše s nápisom láska. Alebo môžete premeniť staré zaváraninové poháre na vyznanie lásky, ktoré vaša polovička prečíta vždy, keď bude z pohárika niečo vyberať.

Nech sa už rozhodnete pre akýkoľvek darček, dôležité je darovať ho úprimne zo srdca. Aj maličkosť ako vyrobená záložka v tvare srdiečka z kože či látky dokáže potešiť tak ako drahý dar.